Вселенски мъдрости + 1 (PDF)

€ 20

Поръчайте PDF през Пейпал

Свалете Вселенски Мъдрости + 1 (PDF) Loading

ВНИМАНИЕ! В момента имаме известни затруднения, за да можем да осигурим физически сет карти като продукт. Изготвихме пдф формат на всичките карти и инструкциите към тях. Ползването на картите в този вид няма да има същото усещане както на уебстраницата. Предлагаме ви да ползвате сета като ползвате номерата на картите. Избирайте си едно число от 1-44 или принтирайте и нарежете номерата, след което си теглите едно произволно.

ВНИМАНИЕ! Линкът, който ще получите след като закупите файла може да се използва до 2 часа, и след това няма да е валиден.

Нарекохме нашия сет карти „Вселенски мъдрости + 1“. Всяка една изтеглена карта е предназначена да ви донесе не само информация и думи, но и енергия. Вече виждам въпроса на лицето ви „Как това е възможно?“ Всяка една дума е заредена от вибрациите на нашето огромно желание да разпръскваме любов и светлина по планетата Земя. Всяка една дума е вибрираща частица любов от дълбините на сърцето ни, единствено предназначена да стигне до вашето сърце. Това е енергия и вибрация, незнаеща ограничения на пространството. Нашето силно намерение ще я изпраща директно при вас в момента, в който вие я четете. Независимо дали ще го усетите или не, всяка карта е предназначена да ви донесе вибрацията, която ви е необходима в момента. За вашето най-висше благо и добро.

Независимо от това, че картите се наричат „Вселенски мъдрости“, в тях има една простота. Всъщност запомнете следното „Всичко просто идва от Духа, а сложното е продукт на Егото“. На този принцип се гради цялата концепция зад създаването на сета. Идеята е да ви се стори толкова просто, че да опитате, защото няма да ви коства време и усилия. Защо всъщност има плюс едно в заглавието? Това е вашето участие във вселенското уравнение. Резултатите се получават, не само когато четете нещо, а и когато го прилагате.

Сетът е разделен на четири теми:
11 Послания
11 Утвърждения
11 Енергийна работа
11 Чакри

Universe cards Universe cards Universe cards